Supervisie

 

Supervisie kan gegeven worden vanuit een persoonlijke behoefte of als onderdeel van een opleiding die gevolgd wordt, bijvoorbeeld in het kader van een opleiding tot GZ-psycholoog en/of cognitief gedragstherapeut. Onder begeleiding van de supervisor leert de supervisant te reflecteren op de eigen (werk)ervaringen om zich als mens en professional meer bewust bekwaam te kunnen profileren. 
Nadat we hebben kennis gemaakt staan binnen de supervisie of leertherapie jouw eigen leervragen ten aanzien van zowel je persoonlijke- als je professionele ontwikkeling centraal. Daarnaast kan ik je begeleiden bij het schrijven van een N=1 verslag.

 

Voor supervisie en leertherapie gelden de volgende tarieven:

Individuele supervisie en leertherapie                     €110,00 per 45 minuten

Groepssupervisie met twee of meer deelnemers   € 175,00 per 60 minuten

 

In overleg zijn dubbele sessies mogelijk.

De tarieven zijn inclusief de normale voorbereidingstijd. Meertijd in verband met het lezen van bijv. N=1 hoofdstukken en  het buiten de sessies om nakijken van (praktijk) toetsen, worden in rekening gebracht tegen een aangepast uurtarief.

 

Met onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor supervisie bij Psychologenpraktijk Vries. Wanneer u van tevoren vragen heeft kunt u dit laten weten door een contactformulier te sturen.

Wij versturen de facturen per e-mail. Wilt u daarom bij het factuuradres de juiste gegevens invullen zodat de factuur naar de juiste persoon/afdeling wordt gestuurd.

Aanmeldformulier supervisie