Supervisie

 

Supervisie is een individueel leerproces, waarbij wordt ingegaan op de persoonlijke leervragen die iemand heeft ten aanzien van zijn of haar werk. Onder begeleiding van de supervisor leert de supervisant te reflecteren op de eigen werkervaringen.Supervisie kan gegeven worden vanuit een persoonlijke behoefte of als onderdeel van een opleiding die gevolgd wordt. Nadat we hebben kennis gemaakt bied ik een supervisie of leertherapie waarin jouw leervragen in het kader van de opleiding die je volgt centraal staan. Daarnaast kan ik je begeleiden bij het schrijven van een N=1/N=2 verslag.

 

Voor supervisie en leertherapie gelden de volgende tarieven:

Individuele supervisie en leertherapie         €100,00 per 45 minuten

Groepssupervisie met twee of meer deelnemers   € 150,00 per 60 minuten

 

In overleg zijn dubbele sessies mogelijk.

De tarieven zijn inclusief de normale voorbereidingstijd. Meertijd in verband met het lezen van bijv. N=1 hoofdstukken en  het buiten de sessies om nakijken van (praktijk) toetsen, worden in rekening gebracht tegen een aangepast uurtarief.

 

Met onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor supervisie bij Psychologenpraktijk Vries. Wanneer u van tevoren vragen heeft kunt u dit laten weten door een contactformulier te sturen.

Wij versturen de facturen per e-mail. Wilt u daarom bij het factuuradres de juiste gegevens invullen zodat de factuur naar de juiste persoon/afdeling wordt gestuurd.

Aanmeldformulier supervisie